Stormloop op VLEISCH
In 1 week tijd uitverkocht!

Onze reserveringslijn is na het versturen van de nieuwsbrief overspoeld door aanvragen voor onze nieuwste productie: Vleisch. Helaas wilden meer mensen de voorstelling komen zien, dan we op dit moment aankunnen. In één week tijd waren de 6 voorstellingen van De Bron volgeboekt. Lang voordat de krant en weekbladen aandacht aan Vleisch hadden besteed en lang voordat onze posters en billboards je op onze voorstelling konden wijzen.

Natuurlijk willen wij onze fans niet graag teleurstellen en we hopen jullie op een later moment nog een reprise te kunnen aanbieden. Stuur een mail naar info@toneelgroepdebron.nl o.v.v. Vleisch-Vol en wij zullen je als eerste op de hoogte brengen van eventuele nieuwe speeldata.

Schrijf je onderaan op deze site ook even in voor de nieuwsbrief, zodat je voor een volgende productie zeker bent, dat je als eerste kunt reserveren.

>> Lees meer over VLEISCH

VLEISCH: oktober 2015
Regie: Hanneke Som

Toneelgroep de Bron is in de Scandinavische filmwereld van regisseur Anders Thomas Jensen gedoken en heeft het verhaal van de twee geslaagde slagers en hun oud-baas een eigen gezicht gegeven in VLEISCH.

De Bron ging voor deze productie voor de tweede keer enthousiast aan de slag met regisseur Hanneke Som en vormgever Ek van Roosendaal. Zij zetten bij De Bron in 2014 ook al samen hun handtekening onder de Hoogseizoen-voorstelling Witlox. In VLEISCH ziet u bekende gezichten en nieuwe talenten. We spelen op een bijzonder passende locatie in het dal van Mheer.

Wij willen u graag laten zien welk vlees Toneelgroep de Bron in de kuip heeft.

>> Lees meer over VLEISCH

>> Productie Archief

Agenda

 • Er zijn momenteel geen evenementen
>> Volledige Agenda

De historie van het Natuurlijk Theater

Natuurlijk Theater was een wandeltocht door de mooie natuur van Noorbeek en omgeving. Tijdens deze wandeltocht zag het publiek fraaie theateracts op bijzondere plekken. Gevarieerde optredens zoals trapezeartiesten aan de kerktoren, trampoline springende muzikanten in een weiland of een zandkunstenaar in een boerenschuur. Uitbundig of juist heel intiem. Hardop lachend of door ontroering stil. En altijd ging het publiek een ervaring rijker naar huis.


Toneelgroep de Bron organiseerde deze wandeltocht, aan het einde van de schoolvakantie, in samenwerking met het Limburg Festival. Na 17 onafgebroken jaar op rij koos de Noorbeekse club in 2014 om financiële redenen ervoor om met het kleurrijke evenement te stoppen, terugkijkend op vele jaren van bijzondere artiesten, mooie wandeltochten, een enthousiast publiek en een warme inzet van vele vrijwilligers. 


Natuurlijk Theater 2010-1

>> Natuurlijk Theater Archief

Toneelgroep de Bron

Toneelgroep de Bron - Gras1


Toneelgroep de Bron: een enthousiaste groep toneelspelers uit Noorbeek en omgeving. In de stukkeuze gaan we altijd op zoek naar stukken die ons, op welke manier dan ook, raken. Of het nu Shakespeare is of een boerendrama, een Griekse tragedie of een toneelversie van een Tarantino-film. Juist in die variatie vinden wij een uitdaging.


Daar waar het stuk het toelaat spelen wij in ons eigen dialect. Met onze eigen taal willen we het spel dichter bij onszelf en ons publiek brengen. Wij spelen onze stukken doorgaans op locatie: een boerenschuur, de kerkmuur, een oude loods of een weiland. De locatie benadrukt de sfeer van het stuk.


>> Ontdek de Bron

 • Weurskes hubbe meech ummer gefascineerd.
  'T is toch wel hiel biezoonder um a deer kapot te make en 't da in z'n eige ingewande te stoppe.
  Erger da in dieng eige derrem gepropt te weare kin toch neet?
  Dat is ing va die kling plezeerkes die veer luj hubbe.

  VLEISCH

 • Een zwarte komedie over twee contactgestoorde antihelden, de concurrentiestrijd met hun voormalige baas én hun vleesgeworden succes.

  VLEISCH